Bestil i dag og få gratis ubegrænset båndbredde

Firma

Support > Firma

EDB-Hosting Ligger langover resten både på service, stabilitet, og sikkerhed. Vi har mange års afaring inden for IT, Hosting og kundeservice. Vi er en virksomhed som du kan stole på vil gøre alt for dine data er sikkert opbevaret. vi har hurtig support og klare langt de fleste support tickets med det samme uden lange vente tider og nedetid på dit webhotel.!

Domæne registrering

Du kan hos EDB-Hosting registrere mange forskællige domæner. Brug vores søgeværktøj og find dit drømme domæne hurtigt og effektivt

99.9% Oppetid Garanti

Vi tilbyder en 99,9% oppetidsgaranti på alle vores server, som overvåges af vores pålidelige og dygtige teknikker. Uanset om det er dag eller nat, kan du være sikker på dit websted er sikkert i vores professionelle hænder.

Disk Plads & Båndbredde

Vi er teknologisk i front på hardware, service og support, og er i konstant udvikling på de nyeste teknologier.

3 Steps Installer

Vores sikre 3 Steps installer gør det let for alle at instalere de mest brugte websits scrpts. Vi bruger 3 steps systemet for at sikre at det er dig der kender koder og andre vigtige detalier som man normalt for under en normal installation.

Hurtig og effektiv Support

Vores eksperter svare hurtigt på support alle ugens dage på chat og support tickets. Vi er her for at hjælpe dig!

Hosting som passert til dine behov

Vi har den rigtige løsning til dig og din side. Om det er en privat hjemmeside med fåbesøgende eller din virksomheds side med mange besøgende, så har vi den rigtige løsning til dig !

Flersprogede Kontrolpanel

Vi tilbyder en multi-sprog, brugervenlig kontrolpanel kaldet cPanel. Understøttede sprog er bla. engelsk, dansk, tysk og mm.

Turnkey Løsninger

Turnkey VPS sikre at du kommer hurtigt i gang med en optimeret løsning. Vi har samlet de mest populære scripts som alle VPS brugere kan få gavn af!